Happy Valentine’s Day
feb. 14

De V-Day, pe langa mica atentie daruita jumatatii mele, m-am gandit sa mai fac ceva, anume sa-i gatesc. Zis si facut, m-am apucat de gatit calamar cu fan-sa.
Calamarul a fost taiat bucati si tras la tigaie +- alte treburi si asezat pe un pat de fan-sa(paste din orez), cu un sos cu reductie de vin (evident din vinul consumat la masa). Mancarea a fost excelenta, de nu-mi vine sa cred ce bine am gresit-o, fragezimea calamarului fiind incredibila, pastele si sosul au disparut instantaneu din farfurie, iar vinul si-a facut treaba linistit.

Roze 2013 de la Budureasca,
La vin am mers pe Roze 2013 de la Budureasca, un entry-level de 22 lei, care m-a impresionat in urma cu ceva vreme si de care am vrut sa ma conving. Ramene in continuare un roze pe care-l apreciez, desi asocierea cu mancarea nu a fost tocmai reusita din cauza sosului putin prea acrisor si sarat; cel putin pentru mine, fapt care a dus la acoperirea vinului. Cu toate acestea, merita incercat, nu veti regreta.
Happy Valentanie’s Night !