Disclaimer

Termeni Si Conditii

Prin utilizarea serviciilor oferite de site-ul www.pistoanebaricate.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare:

TERMENI GENERALI

1. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si firma TROFIC INVEST PLANT SRL, proprietara site-ului www.pistoanebaricate.ro. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

2. www.pistoanebaricate.ro poate schimba continutul site-ului în orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord si o notificare prealabila catre dumneavoastra ori catre terti.

3. Continuarea utilizarii site-ului presupune acordul dumneavoastra tacit si acordul in intregime cu Termenii si conditiile de utilizare a informaţiilor din sursa www.pistoanebaricate.ro.

4. www.pistoanebaricate.ro poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, poate limita accesul la anumite facilitate din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara sa fie raspunzatoare.

5. TROFIC INVEST PLANT SRL nu este responsabila pentru niciun fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.pistoanebaricate.ro

6. TROFIC INVEST PLANT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.pistoanebaricate.ro

7. TROFIC INVEST PLANT SRL isi rezerva dreptul a a aduce modificari acestor reguli, in orice moment si fara notificare prealabila.

8. TROFIC INVEST PLANT SRL nu isi asuma raspunderea pentru materiale postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de firma.

9. TROFIC INVEST PLANT SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site.

10. Este interzis a se modifica sau altera continutul acestui site.

CONTINUT

1. Continutul site-ului este destinat uzului personal si/sau comercial in mod direct ori indirect. Toate materialele publicate (articole, informatii, fotografii, date, – generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

2. Site-ul si continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau continutul.

3. TROFIC INVEST PLANT SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice alt mediu si mass media.

TERMENI DE CONFIDENTIALITATE

1. TROFIC INVEST PLANT SRL se angajeaza sa asigure protectia datelor dumneavoastra personale. Informatiile pe care ni le furnizati in mesaje sau prin formularele de inregistrare nu vor fi utilizate in alte scopuri sau transmise tertilor, decat cu acordul dumneavoastra.

2. TROFIC INVEST PLANT SRL isi rezerva dreptul de a folosi date statistice legate de vizitatorii site-ului www.pistoanebaricate.ro si de a informa partenerii sai comerciali cu privire la aceste date, cu exceptia datelor personale. Adresele de e-mail furnizate de utilizatori, parteneri sau parteneri comerciali vor fi folosite pentru buletine informative periodice numai cu acceptul posesorilor. TROFIC INVEST PLANT SRL nu va vinde, oferi sau face schimb de adresele de contact obtinute prin acest site. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem cu promptitudine.

RASPUNDERE JURIDICA

1. www.pistoanebaricate.ro nu cere clientilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat catre autoritatile abilitate cat si catre www.pistoanebaricate.ro prin email.

2. www.pistoanebaricate.ro si furnizorii sai de continut nu raspund pentru erorile, impreciziile sau intarzierile in furnizarea continutului oferit de site si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut.

3. www.pistoanebaricate.ro isi declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. www.pistoanebaricate.ro face toate eforturile pentru a obtine informatii de incredere de la furnizorii sai externi, nu garanteaza acuratetea informatiilor furnizate de acestia.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

TROFIC INVEST PLANT SRL – www.pistoanebaricate.ro

Dragi prieteni si/sau nu,

Blogul de fatã exprimã pãrerea mea proprie si personalã, influentatã sau nu de diversi factori externi, sau interni(vezi matze stricate).

Desi nu am FUME-uri de mare specialist, mentionez cã sunt degustator autorizat, absolvent WSET, sommelier si am mai urmat si/sau absolvit diverse cursuri din domeniul acesta.

Totusi am FUME-urice-mi place mie, este bun, pentru cã-mi place mie.

Pãrerile exprimate se bazeazã pe o evaluare standard tip concurs, pe o evaluare gustativã îimpreunã cu prietenii mei motociclisti si nu numai, sau nu se bazeaza pe nimic. Si aici explic: “la baricuri” înseamnã cã vinul ne place si-l pãstrãm si pentru o întâlnire viitoare; “la spãlat pistoane” înseamnã cã nu ne place si-i facem “onoarea” sã ne spele pistoanele de ulei.

Si pentru cã nu sunt ipocrit ca voi(vã stiti voi, vã stim si noi) eu am tupeul(mare filosofie) sã spun cã da, este posibil sã am relatii de naturã comercialã, de promovare cu diverse crame, pentru care sã fiu sau nu remunerat. La fel de bine (ca si voi) pot sau nu sã primesc de la crame – vinuri pentru a le degusta. Si nu în ultimul rând, dar m-am sãturat sã dau explicatii, pot sau nu, în oricare din aceste cazuri enumerate mai sus, sã scriu sau NU, laudativ la adresa acestor vinuri.

Închei prin a afirma foarte clar care este scopul meu:

  • Sã fac cunoscute vinurile si SÃ LE PROMOVEZ, evident pe cele care meritã;

Pentru cã eu sunt de parere cã asta este menirea “formatorilor de opinie”, sã sustinã si sã promoveze vinurile, dar mai ales pe cele autohtone.

Cine are o problemã cu mine, poate sã facã o plângere prin scurgere, la Ministerul Apelor, Distilatelor si Fermentatelor si sã astepte pânã la Pastele Cailor sã primeascã un grobian rãspuns. Iar pentru cei ce comenteaza la greselile de ortografie: cu dedicatie – degetu’ mijlociu!

Noapte bunã natiune!