Degustare de vinuri & Concert

mai 03

Degustare de vinuri & Concert

Dragi prieteni,

Am deosebita placere sa va adresez urmatoarea:

            Invitatie,
Din respect pentru Vin,

 

Cum ai sa petreci 1 Mai Muncitoresc? Daca te-ai gandit sa nu te umpli de bere si sa nu rupi gratarul cu mici si cotlete, ai face foarte bine. Mai pastreaza ceva loc, pentru ca noi ti-am pregatit o seara speciala cu cele mai bune vinuri de la Cramele Recas.

Si nu oricum.
Pe terasa restaurantului Privighetoarea din Gradina Publica – Braila. Degustarea va avea loc Joi, pe 15 Mai, incepand cu ora 18:30 (adica ora la care turnam vinul in pahare).

Pastreaza 35 de lei pentru a te bucura de 5 vinuri deosebite, de prezentarea facuta de sommelierul Stelian Stefan si de preparatele asociate cu vinurile, la care se adauga si prezenta noastra agreabila. In plus, ai sansa de a castiga cateva sticle de vin daca vei raspunde corect la intrebarile ce se vor pune in timpul degustarii.

Trebuie sa stii ca doar in aceasta seara vei putea consuma vinurile Cramelor Recas la preturi promotionale, dar vei putea si sa le achizitionezi pentru acasa, tot la preturi promotionale.

Doar ca sa vezi cat dafis jezebele mult te apreciem!

Si pentru ca esti o persoana simpatica, iti propunem sa terminam seara cu un concert pe gustul tau: “Valurile muzicii de la Edith Piaf la Maria Tanase” sustinut de “Jezebel”o voce pe care ai sa o tii minte.
Pentru ca tot esti acolo, iti oferim posibilitatea sa achizitionezi pachetul ce include degustarea de vinuri si concertul sustinut de “Jezebel”, care va incepe dupa degustare, la pretul de doar 50 ron (concertul la pret intreg costa 30 ron).

Detalii si rezervari la :

Restaurant Privighetoarea – Radu Chiriac – 0733047333
sau

Iulian Grigorescu – 0722125521

Te asteptam cu drag!

Partener media:

magic logo  negru

Organizatori:

 

Eveniment gazduit de Restaurant Privighetoarea

?????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *