Conspiratia I.A.Z. – continuã

mart. 20

Conspiratia I.A.Z. – continuã

Nu e aşa că aşteptai mesaj de la mine?

A trecut ceva timp de câd nu ne-am văzut şi ma gândeam că ar fi bine să întâmpinăm venirea Primăverii împreună.

Uite, eu iţi propun să ne întâlnim pe 10 Aprilie, la ora 18.30, într-un loc ce sigur o să-ţi placă şi de care ai auzit. Casa Goangă din centrul Brăilei, care acum este Casă de Cultură şi care e un loc foarte potrivit pentru  “Conspiraţia” I.A.Z., loc unde ne vom întalni cei care Iubesc, Ajută şi Zâmbesc.

Vinarte

De-acum ştii! Când ajungi, spui parola, te recomanzi şi pentru că ești o persoană specială, un prieten de-al nostru te va introduce în atmosferă, iar la scurt timp vei întâlni o parte din atracţie.

Drapel

 Cei care Iubesc, Ajută şi Zâmbesc au pus la cale lucruri de poveste ca să sprijine o tânără brăileancă foarte talentata. Poate ai auzit de Andeea Husanu, pe care noi vrem să o sprijinim. Dar ai auzit şi de trupa Generatii şi in mod sigur de vinurile de la Vinarte.

Toţi aceştia s-au gândit la tine, pentru că ştiu că nu poţi sta deoparte şi vrei să vezi cu ochii tăi cum se-mplinesc faptele frumoase. Cu expoziţie, cu muzică şi cu 5 vinuri bune oltenesti.

Nu e nicio glumă şi vei afla că ești alături de oamenii care contează, pentru că Iubesc şi pun suflet. Şi pentru ca locul nu e mare, vor fi numai 39 de invitaţi şi cu tine. Atât! Trebuie să ţii minte  parola ta de acces, care  este: Iubeşte, Ajută ,Zâmbeşte!

Pentru cele toate de mai sus, contribuţia ta este de 60 lei şi mai trebuie să ştii că evenimentul e organizat de Casa de Cultură – Petre Stefanescu Goangă a Primariei Municipiului Braila, Muzeul Brailei, Vinarte, Iulian Grigorescu (O.E.V.E. România- Scaunul Cavaleresc Dunarea de Jos),  Răzvan Stoenescu de la vin2.ro Partenerii noştri sunt Vinus Mundi și Restaurantul Privighetoarea.

Asigura-te ca vezi lucrurile frumoase de aproape şi nu povestite de prieteni.

Restaurant Privighetoarea

* Din cauza numarului de locuri limitat, accesul se face pe baza de invitatie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *